'Mijn eigen tevredenheid zie ik ook terug in de salon'

Amber van kapsalon De Daameskamer in Nijmegen kan de producten van Beauty by Echika niet meer wegdenken uit haar salon. Behalve verven en knippen zijn de dames van de kapsalon ook getraind tot pro's in het zetten van haarextensions. Daarom is Amber ontzettend tevreden met de samenwerking die ze heeft ontdekt met de magie van marketing.

Amber van kapsalon De Daameskamer in Nijmegen kan de producten van Beauty by Echika niet meer wegdenken uit haar salon. Behalve verven en knippen zijn de dames van de kapsalon ook getraind tot pro's in het zetten van haarextensions. Daarom is Amber ontzettend tevreden met de samenwerking die ze heeft ontdekt met de magie van marketing.

Even kennismaken

'Ik ben in contact gekomen met Beauty by Echika via Instagram. Ik zag een advertentie voorbijkomen over het starten van een eigen label extensions. Ik vind het fijn dat ze met die branding werkt. Dat was twee jaar geleden. Ik heb eerst iets anders geprobeerd, extensions van een ander merk, maar dat beviel helemaal niet. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar wat anders. Ik ben rond gaan informeren en heb via Whatsapp contact gelegd met Echika. Ik ben begonnen met een product, een testplukje. Ik dacht: 'Als het niks is, dan ben ik een beetje geld kwijt, maar prima.' Dit beviel eigenlijk zo goed dat ik nog beter inzag hoe kwalitatief slecht het andere merk eigenlijk was dat ik eerst had geprobeerd. Zo heb ik het ook klanten laten testen én ben ik het zelf gaan testen. Dat was het gewoon.'

Aanbod

'Ik vind de variatie in producten fijn,' zegt Amber. 'Er zijn zoveel opties in lengte en volume en het sprong er voor mij uit dat er krul beschikbaar is. Dat is iets dat ik zocht, ook binnen de salon. Mijn eigen tevredenheid zie ik ook terug in de salon. De klanten zijn heel tevreden. Ik zet voornamelijk extensions en eigenlijk iedereen is overgestapt van de extensions die ik eerst aanbood, naar de extensions van Echika. Het prijsverschil speelt daarin ook een grote rol en je kunt er alles mee. Er zijn superveel verschillende aanhechtingen: flat weft, machine weft... Heel veel keuze! Sommige klanten hebben ze al langer dan een jaar! Anderen wisselen ze elke vier maanden. '

Contact

'Ik vond het contact met het bedrijf eigenlijk direct heel goed. Je bent niet in contact met een gigantische firma, maar echt een familiebedrijf. En gewoon een heel goed bedrijf. Je merkt echt aan ze dat ze oprecht zijn en de beste bedoelingen hebben. Ze hebben oog voor wat ze doen en hebben passie voor het vak. Het contact verloopt snel en soepel. Ik ben gewoon echt heel tevreden. Alles wat ze beloven, komen ze na. Ja, alles is naar wens!'

 

Instagram: https://www.instagram.com/daameskamer/

Website: https://daameskamer.nl/

Related products

Comments (0)

No comments at this moment
Product added to wishlist

We gebruiken analytische cookies en sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Door op 'Accepteren' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.