• Online only
  • On sale!
  • -20%
Max Pro Twist 25mm Curler OUTLET
Max Pro Twist 25mm Curler OUTLET
Max Pro Twist 25mm Curler OUTLET
Max Pro Twist 25mm Curler OUTLET

Max Pro Twist 25mm Curler OUTLET

Max Pro

Our Max Prot Twist is a profesional

€63.96 €79.95 -20%
Tax included

Placed a order with in-stock products before 4 PM = Shipped the same day!

 
 
 
De Max Pro Twist is een professionele krultang die elk haartype binnen de kortste keren omtovert in een prachtige bos krullen. De keramische buis verspreidt de hitte gelijkmatig over het haar en voorkomt daarmee beschadiging. De Max Pro is makkelijk verstelbaar in temperatuur van 80°C tot 220°C via het LCD-scherm.

Dankzij de rubberen coating op het handvat van de Max Pro Twist, heb je een stevige grip op de krultang en ligt deze lekker in je hand. De bijgeleverde handschoen is hittebestendig waarmee je de haarlokken gemakkelijk en zonder jezelf te verbanden om de hete keramische buis wikkelt. Binnen 4 seconden is de krultang warm en klaar voor gebruik. De Twist valt - na één uur niet gebruikt te zijn - automatisch uit.

De Max Pro Twist is verkrijgbaar in vier verschillende formaten: 9 mm, 19 mm, 25 mm, 32 mm die elk een ander soort krul maken.

De Max Pro Twist 25mm is bij uitstek geschikt om golvende krullen te maken in lang haar.

Deze tool heeft na registratie op www.maxprohair.com levenslange garantie mits je het product binnen 30 dagen na aankoop registreert.

TWIST-25mm
5 Items
Product added to wishlist

This website uses cookies to improve your experience. We will assume you are ok with this, but you can opt-out if you wish.